About C-RTE BL-NCHE

Geen gelul, wel ballen. Dat is het uitgangspunt van C-RTE BL-NCHE. Hier bestaat de ‘grijze zone’ niet. Het is zwart of wit. We draaien niet rond de pot en komen niet met mooie praatjes en verhaaltjes af. Wel brengen we interviews, video’s en verhalen met een rauw kantje. We zien de schoonheid in van het alledaagse, maar ook van exceptionele dingen.

Het is een underground, onafhankelijk online magazine dat feminisme, seks, mode, kunst, muziek en youth culture aan bod laat komen. Het is jong, anders, eigenzinnig, punk, sjiek, wild. En rebels en eigentijds. Oh ja, ook inspirerend.

Het is geen muziekblad, geen modeblad, geen kunstblad, geen feministisch magazine maar het bevat wel al die elementen. Ongeremde verhalen waar we een sexy sausje aan toevoegen, waar je het warm van krijgt en je haren rechtop van gaan staan.

C-RTE BL-NCHE is een blanke canvas waar vlijmscherpe meningen, paradijsvogels en bizarre verhalen naar voren komen die elders nog niet of te weinig aan bod komen.

Heb je zelf een buitengewoon verhaal, een fetish die niemand mag weten of ben je net een excentriek iemand tegen het lijf gelopen die we moeten ontmoeten? Bel ons, schrijf ons, laat ons vlug iets weten.

 

Founder / Eveline Briand